Редактор: Виолета Николаеваe-mail: 72-ри ден от протестите. Хората вървят Към правителството на

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: 72-ри ден от протестите. Хората вървят Към правителството на
Коментари Харесай

Мъж от протеста: Партия ГЕРБ вече не съществува, тя е само на хартия

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

72-ри ден от митингите. Хората вървят " Към държавното управление на Европейска комисия ", сподели Отровното трио ".

На 22 септември е планувана трета част на Великото национално въстание.

" Виждаме какво е медийното затъмнение, което не разрешава на хората отвън София да видят какво се случва. 

На хората им е стигнало до гуша. Протестите нямат партийна устременост, те са цивилен. Аз в никакъв случай през живота си не съм дал своя вот. Винаги съм бил аполитичен. Но не мога да понасям това опростачване, тази цялата гнус, която лъха от институциите, те толкоз към този момент нямат никаква цена, че е тъпо, че живеем в такава страна. Много се надявам на 22 -ри септември да се съберем повече хора. На Брюксел да им светне лампата, в случай че изобщо могат да видят лампа. 

Корона рецесията се ръководи в целия свят по този начин, че светът доста много не мърда. Според мен, това е повода Борисов да се държи още на власт. Според мен, в случай че не беше тази корона рецесия, Борисов от дълго време щеше да падне. България сподели на света, че вирусът не е заплашителен, тъй като ние сме тук към този момент над 70 дни на площада и нищо не се случва. Но Борисов в устрема си да замете всички следи и схеми, няма потребен ход. Всеки ход е гибелен. Партия ГЕРБ към този момент не съществува, тя е единствено на хартия. ", сподели мъжът за кореспондент на предаването " Студио Хъ " по телевизия 7/8. 
 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР